Uw gasten kunnen anno 2016 niet meer zonder WiFi

Speciaal voor openbare ruimtes hebben wij een zéér gebruiksvriendelijk en betaalbare WiFi oplossing bedacht. Met WIFI ENTERPRISE rekenen wij af met te dure Wifi oplossingen en maken deze voor iedereen toegankelijk. Voor bestaande Wifi-netwerken hebben wij een betere en goedkopere oplossing. Met WIFI Enterprise ontzorgen wij u van A t/m Z, ook blijft u altijd Up-to-Date.

De configuratie mogelijkheden zijn eindeloos, maar daar hoeft u zich zelf niet mee bezig te houden. Wij kijken en luisteren naar uw wensen en sluiten de mogelijkheden hier naadloos op aan. Van het simpel aanbieden van een vrij toegankelijk WiFi netwerk zonder restricties, tot een uitgebreid systeem met portal met legio mogelijkheden (inclusief eventuele reclamedoeleinden). De toegestane services op uw netwerk kunnen wij voor u beperken of uitschakelen. Natuurlijk is de veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van de IT-omgeving erg belangrijk. Wij gebruiken daarom altijd de laatste technieken om zo verzekerd te zijn van een veilig netwerk. Bovendien passen wij na oplevering 24/7 monitoring toe, zodat de systemen iedere moment van de dag blijven voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

 

Ons WIFI systeem passen wij toe bij:

 

  • Bungalowparken en Horecagelegenheden.
  • Campings en vakantieparken.
  • Beurzen en Evenementen.
  • Openbare gelegenheden.
  • Kantoorgebouwen.
  • Nieuwbouw en bestaande bouw.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, zodat wij vrijblijvend de situatie en mogelijkheden met u door kunnen nemen. Of download onze flyer voor meer informatie.