Heeft u al gehoord van de cloud? wij kunnen u helpen bij de migratie.

Tegenwoordig wil iedereen in de cloud maar overstappen is makkelijker gezegd dan gedaan. De cloud wil niks anders zeggen dan uw bestanden en e-mail via internet beschikbaar maken zodat u deze u overal ter wereld kunt gebruiken. Overstappen kan zowel organisatorische als technische een uitdaging vormen. 

Wij kunnen u hierin ontzorgen. Dit houd in dat wij voor u het gehele migratie traject van A tot Z kunnen verzorgen. Hierdoor hoeft u zelf niets te regelen en kunt u zonder hinder uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Elke migratie voeren wij stapsgewijs uit om zo verstoringen te beperken.

Er zijn veel cloud aanbieders maar wij zijn gespecialiseerd in Office365. In de basis is Office365 geschikt als email server en client. maar hier houd het niet op. Zo is het mogelijk om een complete offline en online uw complete office bestanden als Word, Excel, Powerpoint, etc. te bewerken. Daarnaast kun u deze opslaan op de online opslag locatie OneDrive en deze tevens binnen en buiten uw organisatie delen. Iedere gebruiker beschikt hierdoor over maar liefst 1 TB opslag.

Een voorbeeld van de stappen bij een migratie traject

  • Domein koppelen
  • Gebruikers configureren
  • Mailboxen configureren
  • Oude mail overzetten
  • Forwarders instellen

Geïnteresseerd en wilt u meer informatie of zelfs een migratie starten? neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 

Naast het beheren van Office365, kunt u bij ons ook terecht voor het beheren van uw systemen en netwerken. Ook kunnen wij u maatwerk oplossingen bieden op het gebied van hardware en software.