Pearl-IT breidt sponsoring binnen de schaatssport uit

Sinds schaatsseizoen 2014-2015 is Pearl-IT actief als sponsor binnen de Nederlandse schaatssport. Gedurende de periode 2014-2019 was Pearl-IT de sponsor van langebaanschaatser Marvin Muijs. Met ingang van het schaatsseizoen 2019-2020 is Pearl-IT trotse sponsor van Schaatsteam B+Z, waar Marvin Muijs sinds datzelfde seizoen onderdeel van uit maakt.

Schaatsteam B+Z is een jong, talentvol en gedreven schaatsteam die een zelfstandige route volgt richting de regionale en nationale schaatstop. Het volledige team bestaat uit 16 schaatsers en een begeleidingsteam van 4 personen. Pearl-IT en Schaatsteam B+Z hebben de handtekening gezet onder een tweejarig sponsorcontract met de optie voor een derde jaar. In deze periode zal het logo van Pearl-IT zichtbaar zijn op de cap van het schaatspak van alle rijders. Pearl-IT kijkt uit naar een lange en succesvolle samenwerking!

Naast het stilstaan bij deze nieuwe samenwerking kijkt Pearl-IT ook met veel plezier terug op de individuele samenwerking met Marvin Muijs. Gedurende vijf seizoenen heeft Pearl-IT voorzien in materialen van de hoogste kwaliteit om de beste prestaties na te streven. In deze periode zijn meerdere hoogtepunten gepasseerd, zoals podiumplaatsen op Gewestelijke Kampioenschappen, mooie eindklassering op de Nederlandse Kampioenschappen Pure Sprint en Kortebaan en zelfs een gouden medaille op de 500m tijdens het Nederlands Studentenkampioenschap Sprint.